Händer – naglar & manikyr

Gelnaglar & CND Shellac naglar


Gel Nagelförlängning
passar den som behöver en “starkare” nagel samt önskar en längre nagel direkt. Vi kommer fram till vilken form och längd som passar. Det går att utföra som permanent fransk manikyr eller clear.

Shellack permanent lackning passar utmärkt ovanpå gel eller ett vanligt lack.

Pris: 1100:- 90 min.


Nagelförstärkning med gel är likt ovan, men här gör vi ingen längre nagel utan på den längd som finns. Utmärkt för den som vill vänja sig långsamt vid en längre nagel eller redan har längd.

Pris: 890:- 75 min


Återbesök gel, efter ca 3-4 veckor behöver man fylla på material för att det skall hålla. Tiden mellan återbesöken brukar variera från person till person. Dels pga nagelns naturliga form och kvalite, hur man sköter om sina naglar, även konstgjorda material samt även rörelsemönster och årstid. Vid ett återbesök brukar man oftast fila ner längden, tunna ut materialet samt fila bort ev. släpp och forma nageln. Sedan fylls det på med Gel/önskad färg alt. fransk manikyr.

Pris: 550-650:-  45-60 min.


Shellac permanent lackning är ett gelébaserat lack som härdas i UV-lampa på salongen (ej hemmabruk). Man lackar på nagelns befintliga längd. Det går inte att göra förlängning med Shellac. Det är nästan lika tunnt som ett vanligt lack men håller 2-3 veckor beroende på naturliga nagelns kvalité. Kan utföras som fransk manikyr eller välja bland många fina fäger.

Pris: 550:-  45-60 min.

Tips! Shellac på tånaglarna är toppenfint! Gör gärna en fotvårdsbehandling i samband med detta.

Manikyr

Sport mini manikyr är en “enklare” manikyr där vi formar nageln, fix av nagelband samt polerar in olja i nageln och avslutar med handkräm.

Pris: 295:-  20 min


Klassisk manikyr är en manikyr där vi formar nageln, fix av nagelband (+ev. vattenbad vid behov), polering av nageln, lackning samt avslutande handkräm.

Pris: 495:-  45 min


Lackning Naglar Pris 200:-  15 min  (i behandling +150:-)