TEKNIKEN SOM VÄXER ENORMT I SKANDINAVIEN!

TAFFY är ett unikt patenterat manuellt verktyg och tillsammans med TAFFY-tekniken ger ett väldigt naturtroget resultat som varar och i ca 3 år. Behandlingen är skonsam mot huden och näst intill smärtfri. Våra pigment ändrar inte färg med tiden utan avtar naturligt samt är godkända av läkemedelsverket och behandling utförs endast av certifierade terapeuter. Med TAFFY kan du känna dig trygg.

1000- tals salonger världen över använder sig redan utav TAFFY-metoden. Under Wiosna mässan i Warsawa 2008 presenterades tekniken och åskådarna häpnade över hur enkelt och okomplicerat det är att utföra en TAFFY behandling. Kunder som får en TAFFY-behandling blir mållösa över hur naturtroget resultatet blir.

Ögonbryn

Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. När kunden är nöjd så appliceras bedövning, ca 45minuter senare kan behandlingen börja. Terapeuten tatuerar strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas. Oftast tar behandlingen endast ca 20-30 minuter. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling.

Eyeliner

Tekniken för Taffy-eyeliner särskiljer sig från andra tekniker. Terapeuten för ner pigmentet nära ögonfransarna med en metod som påminner om brodyrtekniken.
En tunn fin linje som framhäver ögonen skapas på under en timme. Ofta får kunder höra att de ser piggare ut eftersom deras ögon upplevs som större.

Eftervård

Efter en Taffy-tatuering ska du i två dagar applicera Helosansalva, morgon och kväll samt i ca 10 dagar efter behandlingen låta det tatuerade området läka i lugn och ro.
Du ska inte röra det pigmenterade området och låta ev små skorpor få trilla av av sig själv.
Närmsta månaden efter behandling bör du undvika stark sol samt solarium, extrem kyla och hårda vindar.
Inte bada i pool eller bastu. Allt för att få ett så bra och långvarigt resultat som möjligt.

Priser

Eyeliner 3500 kr
Ögonbryn 3500 kr
(inkl återbesök efter ca 6-9 veckor)

Varmt välkommen för mer information

För mer information och bilder kan du besöka vår Facebook sida eller kontakta vår certifierade konsult Sandra Illemann eller besöka de som skapade tekniken på www.taffy.se.