Klassiska ansiktsbehandlingar & avancerad hudvård

Klassisk Ansiktsbehandling 75 min. 795:-

I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage, ansiktsmask, serum och avslutande kräm.

Klassisk Ansiktsbehandling med Sonic Peeler 75 min 895:-

(ultraljudspeeling, Jontofores och MSG, värmande ultraljud) Behandlingen utgår från klassisk Ansiktsbehandling, men kompletteras med Ultraljudspeeling, Jontofores som möjliggör djupare penetration av ex.vis serum. Behandlingen avslutas med MSG, pulserande ultraljud med värmande effekt för att eliminera fina linjer, rynkor och öka hudens elasticitet.

Lyxig ansiktbehandling & massage 90 min. 1100:-

Den ultimata behandlingen med kraftfulla och aktiva ingredienser och produkter anpassas efter hudtyp.
Behandlingen inleds med 20 min massage, därefter fortsätter vi med en ansiktsrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock,aromapressur, aromadränage, specialmask, serum och creme efter hudtyp.

Porrengöring 60 min. 750:-

I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask, serum och avslutade kräm.

Mini Ansiktsbehandling 40 min. 525:-

En enklare ansiktsbehandling med fokus på rengöring, avslappnande massage, ansiktsmask och avslutas med serum och creme efter hudtyp.

Ungdoms – Ansiktsbehandling för problemhud 45 min. 595:- (gäller t om 18 år)

Det är en specialbehandling för problemhud, ex.vis acne. I behandlingen ingår hudanalys,  rengöring, peeling, porrengöring, specialmask, serum, kräm. Vi rekommenderar produkter för hemmabruk. Behandlingen kan med fördel göras i kur.

Avancerad hudvård

Professionella kemiska peelbehandlingar för ansikte

KLINISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

En klassisk ansiktsbehandling med klinisk inriktning 75 min. 1695:-

För dig som vill ha en klassisk ansiktsbehandling erbjuder vi med Dr. Dennis Gross Kemisk Peel, något utöver det vanliga.

I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, ånga, porrengöring, kemisk peel, massage, intensive hualuronic mask, serum och kräm. Denna kompletta behandling anpassas efter ditt behov för att återskapa en ultimat hudkondition och ge slätare, fastare och hälsosammare hy. En riktig ”booster-behandling!”

Kemisk peel – Dr. Dennis Gross Alpha Beta Face Peel med Hualuronic mask från 1295:- till 1595:-

Dr Dennis Gross genombrottsbehandling som omedelbart ger ett synligt resultat. Huden blir ren, klar, spänstig och jämn med fantastisk lyster.

Den patenterade blandning av olika alfa- och betahydroxysyror verkar som en djupgående ”bredspektrabehandling” och har unika effekter som ex.vis minimerar rynkor och linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne och rosacea, reglerar talgproduktionen, reparerar solskador samt dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen.

Behandlingen passar alla hudtyper och rekommenderas som enstaka behandling eller kur i en serie om 4-6 behandlingar beroende på hudtillstånd.

Vad är Microneedling?

Microneedling är en unik behandling med mikronålar som återuppbygger huden inifrån och ökar kollagen och ellastinproduktionen. Med Microneedling uppnås generell hudförbättring och ålderstecken mildras och förebyggs, ärr förbättras och pigmenteringar minskar markant.
Vid microneedling stimuleras huden till självförnyelse/revitalisering. Rollern skapar också mikrokanaler som underlättar absorption av de biologiskt aktiva substanserna så att de når de djupare hudlagren. Absorptionsförmågan kan ökas från det normala 0,3 % upp till 50 %. Behandlingsresultaten är jämförbara med andra hudstimulerande behandlingar som exempelvis laserbehandling eller djupgående kemisk peeling. Genosys Microneedling är skonsam. Sidoeffekterna är försumbara och återhämtningstiden är kort.
Genosys Microneedling System behandlar:
Fina linjer och rynkor – Ärr – Akneärr – Spänstfattig hy –  Hyperpigmenteringar och åldersfläckar – Solskadad hy.
DTS-rollers innehar flera patent, är medicinskt CE-märkt, (CE0120) FDA- och KFDA-godkänd. Allt för att garantera säkerhet.

Vi erbjuder följande behandlingar som anpassas efter hudtyp eller problemområde:

Genosys Microneedling CLASSIC – en kraftfull anti age-behandling för ansikte (ej ögonområde), dekoletage som passar dig med mogen hud, grova och fina linjer, akne, ärr eller pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, rollning med serum och ansiktsmask samt avslutande kräm.
Rekommenderas gärna i kur om 4-6 behandlingar efter behov, var 14:e dag. Pris 50 min 1995:-

Genosys Microneedling LYX – En kraftfull anti age-behandling för ansikte och ögonområde som passar dig med mogen hud, avsaknad av spänst, grova och fina linjer, ärr, akne eller pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, koldioxidmask, peeling, rollning med serum, ansiktsmask samt kräm.
Rekommenderas gärna i kur om 4-6 behandlingar efter behov, ca var 4:e vecka. Pris 75 min 2795:-

Genosys Microneedling ÖGONBEHANDLING – En kraftfull ögonbehandling för dig med mörka ringar, kråksparkar och påsar under ögonen. I behandlingen ingår rengöring av ögonområdet, massage, rollning med serum, ögonmask och avslutande kräm. Vi rekommenderas en kur om 4-6 ggr, 1 gång/vecka för optimalt resultat. Pris 30 min 995:-

Genosys Microneedling  MUN – LÄPPBEHANDLING – En kraftfull behandling för dig med bl.a rynkor, röklinjer, spänstfattig hud och pigmenteringar runt mun- och läppområdet. I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, rollning med serum, mask och kräm. Pris 30 min. 995:-

DERMAFIX – automatisk micronålapparat är en innovativ, liten och smidig, automatisk mikronålapparat för microneedling-behandling som ger säkra behandlingar med många fördelar och variationsmöjligheter. Med Dermafix kan vi effektivt behandla fina linjer, rynkor, ärr, spänstfattig hy, pigmentförändringar och hudbristningar.
Med DERMAFIX kan vi skräddarsy behandling med flexibel nållängd (0.25-2.0 mm) för olika hudområden och hudproblem. Vi använder oss av sterila engångsnålar.

Pris: områdesbehandling 30 min fr 995:-
hela ansiktet  1995:-
inkl. kemisk peel och förberedande ansiktsmask 2795:-