Ansiktsbehandlingar

Klassiska ansiktsbehandlingar & avancerad hudvård

Klassisk Ansiktsbehandling 75 min.

I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, massage, ansiktsmask, serum och avslutande kräm.

1150:-

Klassisk Ansiktsbehandling med Sonic Peeler 75 min

(ultraljudspeeling, Jontofores och MSG, värmande ultraljud) Behandlingen utgår från klassisk Ansiktsbehandling, men kompletteras med Ultraljudspeeling, Jontofores som möjliggör djupare penetration av ex.vis serum. Behandlingen avslutas med MSG, pulserande ultraljud med värmande effekt för att eliminera fina linjer, rynkor och öka hudens elasticitet.

1195:-

Lyxig Ansiktsbehandling & ryggmassage 90 min.

Den ultimata behandlingen med kraftfulla och aktiva ingredienser och produkter anpassas efter hudtyp. Behandlingen inleds med 20 min massage, därefter fortsätter vi med en ansiktsrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock,aromapressur, aromadränage, specialmask, serum och creme efter hudtyp.

1395:-

Porrengöring 60 min.

I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask, serum och avslutade kräm.

895:-

Mini Ansiktsbehandling 40 min. 

En enklare ansiktsbehandling med fokus på rengöring, avslappnande massage, ansiktsmask och avslutas med serum och creme efter hudtyp.

675:-

Ansiktsbehandling för Akne, Rosacea

Det är en specialbehandling för problemhud, ex.vis acne. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, porrengöring, specialmask, serum, kräm. Vi rekommenderar produkter för hemmabruk. Behandlingen kan med fördel göras i kur.

650:-

Ansiktsboost med värmande ögonmask

En underbar ansiktsbehandling som inkluderar hudanalys, rengöring, papaya enzympeeling, ansikts- och skalpmassage, ansiktsmask efter hudtillstånd och kompletteras med en ljuvligt skön värmande ögonmask. Behandlingen avslutas med serum/kräm.

1095:-

Dennis Gross