Kroppsbehandlingar

Massage

Ansiktsmassage 30 min

575:-

Rygg-Nack-Massage 30 min

575:-

Rygg-Nack-Skalp-Massage 40 min

655:-

Massage helkropp 60 min

895:-

Massagekur 10 x 60 min

7600:-

Aroma Massage 75 min

Unik massagekonst som fokuserar på ett totalt välbefinnande. Massagebehandlingen är en kombination av reflexmassage, thaimassage, aromapressur och effleurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller på kroppen med ny energi.

1075:-

Fot – & Underbensmassage 30 min

575:-

Du är välkommen att utnyttja ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare hos oss!

massage

Kombinationsbehandlingar

Massage & MID-Laser 60 min

895:-

Rygg-Nacke-Massage & MID-Laser 45 min

675:-

Massage & Akupunktur

850:-

Akupunktur

Akupunktur/Moxa 45 min

575:-

Akupunktur

MID-Laser

Mid-Laser mot smärta o inflammationer – behandlar ytligt till djupt belägna problem (ex.vis hud/sår, senor eller leder och muskulatur).

Terapeutisk Laser 15 min

275:-

Terapeutisk Laser 30 min

525:-

LIPO LASER

LASER Lipo för Fettreducering & Behandling av Celluliter. Revolutionerande, effektiv, snabb, säker & smärtfri.

  • Ingen smärta, kirurgi eller bedövning
  • Ingen återhämtningstid
  • Ingen ansträngande behandling
  • Säker och utan bieffekter
  • Imponerande mätbara resultat

Mage

850:-

Höfter

850:-

Armar

850:-

Lår-in-utsida

850:-

Knä in-utsida

850:-

Haka

850:-

ERBJUDANDE: 10 BEHANDLINGAR KURPRIS: 6000:-

”LipoLaser” är en lågeffekt laser med speciell våglängd och en helt ofarlig behandlingsmetod för fettcellsreducering, behandling av celluliter och kropps-skulptering, d v s reducera omfånget på valfritt problemområde, även i ansiktet och på ”dubbelhakan” om så önskas.

Lågeffektlaser-teknologin, kallas även ”cold laser” har använts för andra biomedicinska syften såsom smärtlindring och sårläkning inom det medicinska området sedan över 30 år tillbaka, utan några rapporterade bieffekter.

Vem lämpar sig bäst för behandlingen?

Kroppsfettet har en tendens att samlas på olika ställen hos män respektive kvinnor. För 9 av 10 kvinnor kan celluliter vara ett problem. Hos männen kan problemen t ex vara bukfett, ryggfett eller ”kärlekshandtag”.

LipoLasr passar ALLA människor som snabbt och framgångsrikt vill reducera det överflödiga fettet på kroppen utan dyrbara och smärtsamma kirurgiska ingrepp eller om du vill behandla celluliter. Oavsett om du är yngre eller äldre, tränad eller otränad, man eller kvinna, kort eller lång, tjock eller smal – så lämpar sig denna typ av icke-invasiv (utvärtes) behandling väl för dig.

Är du en person som tränar, men ändå aldrig tycks bli av med depå-fettet från vissa problemområden? Vill Du få fram dina konturer igen som du kämpar så hårt för? LipoLaser är en mycket effektiv hjälp som snabbt visar goda resultat. Metoden är även effektiv på att rätta till ojämnheter efter en traditionell kirurgisk fettsugning.

Hur går behandlingen till?

Du som kund bokar tid för en kostnadsfri  konsultation för att säkerställa att du kan behandlas samt att vi då kan berätta mer om hur behandlingen går till. Behandlingen kan göras enskilda gånger, men en kur på 6-8 behandlingar eller tills du känner dig nöjd. 1-2 ggr/vecka rekommenderas för ett mer långvarigt resultat. Avvakta i 48 timmar mellan behandlingarna.

Varje behandling pågår 20-30 minuter per gång.

Behandlingen är inte lämplig för personer som har;
Epilepsi, cancer, diabetess, magsår, nedsatt njur- och leverfunktion, pacemaker, hjärtsjukdom, ljuskänsliga, medicin som ökar ljuskänsligheten, hudsjukdom på behandlingsområdet, vitiligo, gravid/ammar, metaller i kroppen i anslutning till behandlingsområdet.

Vid sköldkörtelproblem kan behandling ske, men vi kan inte garantera att fullgott resultat nås.

LipoLaser-behandling i Ansiktet är inte lämpligt för personer som har;

  • Botox (mindre  än 6 månader sedan du injucerade)
  • Restylane (mindre än 6 månader sedan du injicerade)
  • Vi behandlar inte personer under 18 år.